Rallarloppen 2

SNART DAGS FÖR RALLARLOPP IGEN!

Vi från arrangörsstaben i Bottnaryds IF och IF Hallby SOK är mycket glada över att kunna bjuda in till höstens Rallarlopp, LöpRallarn 12 sep och CykelRallarn 3 okt. Vi tror att ni är många därute, deltagare, precis som vi längtat efter motionsarrangemang och lopp igen.
Augusti är nu här och om bara en dryg månad 12 sep alltså, så smäller det för LöpRallarn. Start och mål vid Bottnaryds IP precis som vanligt. Klasser för alla och en rolig dag i löpspåren utlovas!  
Några veckor senare 3 okt så blir det premiär för CykelRallarn som höstlopp.  Alla tidigare upplagor har cyklats i maj eller juni, men i år flyttat pga pandemin. Vi laddar för cykelfest och ser fram emot ett häftig lopp i färsprakande höstfärger. Start Bottnaryd, mål Hallbystugan.
Inbjudningar med info och anmälningslänkar ligger ute på här på hemsidan sedan en tid tillbaka.
Varmt välkommen med din anmälan.
Träna på och njut av fortsatt sommar till fots och cykel!

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

-

Senaste nyheter