Rallarloppen 2

Snöläget 30/1 

Rallarloppet säkrat.

Det är de sista dagarna i januari och vi har fått en härlig vinter, med snö och kyla i Rallarloppsterrängen.  Det är vitt och heltäckande snötäcke längs hela sträckan mellan Bottnaryd och Hallbystugan.  Dock är det än så länge lite för tunt, men väderprognosen för kommande vecka ser lovande ut. Bedömningen är att vi är i behov av 10-15 cm snö till. Vi kommer komma med tätare uppdateringar nu framåt.
Rallarloppet reservalternativ på konstsnö vid Hallbystugan är däremot redan säkrat! Kontssnöslingan har varit åkbar sedan början på december och har sedan succesivt förlängts. Idag hela konstsnöslingan ca 4km som är vårt reservalternativ i fantastiskt fint skick med tjockt och brett snötäcke!
Det kommer att vara liknande konstsnösträckning som vi använt tidigare år på konstsnö men med ett par förändringar. Exakt hur slingan kommer användas till Rallarloppet får vi återkomma till när  och om vi ser att det blir aktuellt. Men viktigaste beskedet är att snö  finns! Välkommen med din anmälan.

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

-

Senaste nyheter