Rallarloppen 2

Många barn i löprallarn.

Kristin Dahlqvist Och
Viktor Helander Vinnare I Elitklassen

loading...

LöpRallarn 2017 avgjordes vid Bottnaryds IP under söndagen 10 sep. I växlande väder som skiftade mellan sommar/höst , sol/regn, så var det ändå övervägande glada miner från de allra minsta barnen upp till vuxenklasserna. Glädjande att konstatera  antalet barn som sprang iår ökar och nu fler än 80 barn i de olika klasserna från 400 m till 2 km. På ungdoms och vuxendistanserna 7,5km och 15 km så var det lite färre i år än ifjol. Dock bjöds det på högklassig löpning av eliten och goda kämpainsatser av motionärerna. Allra snabbast över tävlingsklasserna över 15 km var Kristin Dahlqvist ,IKHP och Viktor Helander , Eksjö Södra IF. För Kristin var det andra raka LöpRallarsegern men årets lopp var över 4 minuter snabbare, trots de betydligt blötare förhållanden. Både Viktor och Kristin var ohotade till sina segrar och i ledning redan vid spurtpriset efter halva distansen. Matilda Sandström, Jönköpings OK på andra plats och Lisa Grönlund, Mullsjö SOK på tredje. Bland herrarna så var triathleten Erik Holmberg, IKHP tvåa och Bennet Hägg, Jönköping trea. Resultat: resultatflik ovan.
Bilder kommer ihuvudsak att publiceras på Rallarloppens facebooksida https://www.facebook.com/Rallarloppen/
Vid målet väntade även den prestigefyllda Rallarmedaljen för 2017. De som klarat av Rallarloppet skidor 40 km, CykelRallarn 62 km, LöpRallarn 15km. 
Nu är Rallarloppsåret 2017 i mål och vi ser redan fram emot att hälsa er välkomna till Rallarloppen 2018. Exakta datum är idag ej klart men med Rallarloppet skidor troligtvis 22 jan. Håll utik på här hemsidan framåt.
Stort Tack till alla deltagare , publik ,ledare, samt alla duktiga funktionärer!

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

-

Senaste nyheter