Rallarloppen 2

Kartor & skäpzoner

Eftersom vi gillar glada mäniskor så gör vi så mycket vi kan för att alla skall trivas med våra RallarLopp. En sak som vi jobbar hårt med är att hålla naturen ren. Det blir trevligare för både deltagare, funktionärer och markägare. Så i år har vi märkt ut ett stort antal platser där det finns gott om plats att slänga skräp på. Historiskt har gel , bars och vattenflaskor legat som strö utmed hela banan. Det vill vi organisera upp så att inte våra markägare och alla andra som nyttjar markerna slipper se skräpet här och där. Det är speciellt farligt för alla djur som gärna slickar i sig det söta och sväljer aluminium/plast föpackningarna. Så snälla , respektera skäpzonerna och släng på rätt plats. 

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

-

Senaste nyheter