Rallarloppen 2

Ny Bansträckning 

Pågrund av att en av våra sponsorer (EOLUS) bygger vindkraft uppe på Älgåsen och därmed gjort vägen nedför åsen jättefin så vågar vi inte använda den, det kommer gå alldeles för fort nedför. Det positiva är att vi nu får mer MTB, vi kommer att använda stigen/skogsägen som var med i ursprungsplanerna när vi skapade CykelRallarn.Se bilder Roten-Klerebo.
 Vi hittade även en möjlighet att klättra upp till toppen , 340 meter över havet, och med hjälp av dygt hundra meter stigbyggande så kommer man ut på en av dom nybyggda vägarna till ett av vindkraftverken. Så i år kommer bergpris 2 lite tidigare än föregående år. Se bilder Tykås bergspris

loading...

Tykås Bergspris

loading...

Roten - Klerebo

loading...

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

  • D » Kartor:  ”Blir det extra vätskekontroller med tanke på vädret?”

  • Viktor » Anmälningsläget:  ”Kan ni inte posta en uppdatering kring antalet anmälda?”

  • Dan » Extraöppet :  ”När lägger ni ut en uppdaterad bansträckning både för långa och korta?”

  • Mikael » "Vi kör" :  ”När går starten för 40km loppet den 5:e?”

Senaste nyheter