Rallarloppen 2

Reservrallarn

Vintern har glädjande återvänt till stora delar av södra Sverige och så även i trakterna för Rallarloppet.  Under det senaste veckoslutet 4-6 mars har det kommit drygt 20 cm snö i olika omgångar.  Detta gör att det ser bra ut inför reservalternativet till Rallarloppet nu på söndag 13 mars.  Vi hoppas nu  att vädret håller sig under veckan.
Tävlingsledningen har idag måndag 7 mars beslutat om att köra med tävlingsplats Västra Jära, dvs mitt emellan Bottnaryd och Hallbystugan och med start o mål på banvallen.  Preparering av tänkt bana har inletts.
Följande viktigt tävlingsinformation gäller utöver vad som står i inbjudan.
*Tävlingscentrum, Västra Jära utmed riksväg 40.
*Parkering, nr-lappar, efteranmälan: Vip Jära restaurang, mitt emellan Statoil och Shellmacken.
*Start och mål: Banvallen, 150 m från parkering.
*Bana och banlängd:  Varvbana om ca 10 km.  Korta banan 1 varv, långa banan 2 varv. Vi kör alltså ungefär halva distansen av ordinarie Rallarlopp. Lättåkt bana.
*Servering o wc: Vip Jära Restaurang.
*Omklädning dusch: Bottnaryds IP och Hallbystugan håller öppet, ca 10 km från tävlingsplatsen. I övrigt rekommenderar vi hemmaomklädning.
* Övrigt :  loppet ingår  i Rallarmedaljen, Jönköpingsklassikern och Smålands långloppserie.
Alla skidåkare hälsas välkomna och vi hoppas och tror nu att det finns många skidsugna även efter Vasaloppet som vill ha en trevlig skiddag.  Dessutom utan den sedvanliga seedningshetsen som råder inför Vasaloppet.
Välkommen med din anmälan !

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

-

Senaste nyheter

Etikettmoln