Rallarloppen 2

spårläget 10/3

Rapport torsdag kväll från spårförarna från Västra Jära där start o mål kommer vara. Nu är hela banan varvet 10 km till ReservRallarn packad med skoter o sladdad. Det ser bra ut , gott om snö inga genomslag.  Start sker på ordinarie plats för KortRallarn, vid banvallen Västra Jära. Direkt efter start körs vänster in på skogsvägen  som en u-sväng 3km, du kommer ut på banvallen 1km öster om Västra Jära, därefter går banan österut, i riktning mot rv 40...Hallbystugehållet. Spåret följer sedan ordinarie Rallarloppsspår in på Liljebovägen till vändning Olsobovägen. Därefter tillbaka mot Västra Jära igen  för varvning.  Vi kommer publicera en  banskiss under fredagen.
Med kalla nätter fortsatt så kommer det bli kanonfint före på söndag! Spårdragning görs lördag kväll.
Sista dag för ordinarie anmälan i morgon fredag, därefter gäller efteranmälan på plats vid Västra Jära på söndag. 
Motionsklasserna 10 och 20km är även öppen för  barn och ungdom som vill testa att köra ett långlopp.
 Välkommen på söndag!

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

-

Senaste nyheter

Etikettmoln