Rallarloppen 2

Nytt bergspris 4km, Stavdal

Vi välkomnar Stavdal som ny sponsor utav CykelRallarn. Stavdal går in och sponsrar ett nytt bergspris ca 4 km in i loppet. Dessutom är man med och levererar diverse avspärrningsmaterial mm. Stavdal är ett av Sveriges ledande lift & maskinuthyrningsföretag.
 


-Vi är en helhetsleverantör som utöver maskinuthyrning erbjuder tjänster så som etablering av ställning, fallskydd och byggström. Vi håller även utbildning till arbetsplatser inom bygg, industri, anläggning samt evenemang säger Marcus Carlsson hyrcenteransvarig i Jönköping. 
Stavdal har i dagsläget 15 depåer strategiskt etablerade i södra Sverige.
- Vi har märkt att intresset för cykel och MTB ökar kraftigt, och tror att Cykelrallarn kommer vara ett av de större MTB loppen i Sverige inom några år. Därför tycker vi att det är kul att kunna få vara med och bidra till att arrangemanget kan få fortsätta att växa ytterligare säger Marcus Carlsson, Platsansvarig Stavdal Jönköping, som avslutar med att önska alla deltagare lycka till på Söndag!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter