Rallarloppen 2

Cykelrallarn: ERIK KARLSSON SEGRARE I HERRKLASSEN OCH SANDRA SALINGER I DAMKLASSEN

Tack alla fantastiska deltagare, publik, sponsorer och funktionärer i Cykelrallarn 2014. Återigen en riktig solskenshistoria! Klarblå himmel och strax över 20 grader gjorde banan till en svettig historia.

Herrarna tävlingsklass avgjordes på de sista tekniskt svårare kilometrarna. Erik Karlsson, Göteborgs CK vann dramatiskt tio sekunder före Daniel Brengdahl, CK Hymer. Daniel vurpade i ett hopp någon kilometer från mål, och Erik lyckades passera utan att krocka. Spurtpriset högts uppe vid Gunillaberg vanns av Peter Gustavsson, Värnamo CK, med bara några centimeters marginal, där en tätgrupp på runt sju herrar passerade tillsammans.

Sandra Salinger, Gnosjö FK/Isaberg vann både spurtpriset och damernas tävlingsklass, drygt två minuter före Nellie Larsson. Sandra var loss redan uppe vid Gunillaberg och höll farten ända in i mål.
Med många efteranmälda passerade Cykelrallarn 500-strecket totalt i alla klasser. Närmare tvåhundra fler än förra året. Fullt med nöjda men trötta motionärer som njöt av pastasallad och solsken efter målgången vid Hallbystugan. Vi är jättestolta att så många valde Cykelrallarn 2014!
Tack och på återseende till Cykelnrallarn 2015! 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter