Rallarloppen 2

1 juni dags för cykelrallarn

Nu är vintern förbi. En vinter nästan utan snö, sorgligt för skidåkare men till glädje för alla cyklister som kunnat cykla hela året. Många har redan planerat stora delar av cykelsäsongen. För min del är CykelRallarn den stora höjdpunkten, även om jag personligen inte får cykla då.

Nu är vintern förbi. En vinter nästan utan snö, sorgligt för skidåkare men till glädje för alla cyklister som kunnat cykla hela året. Många har redan planerat stora delar av cykelsäsongen. För min del är CykelRallarn den stora höjdpunkten, även om jag personligen inte får cykla då.

Årets nyhet är att CykelRallarn är seedningsgrundande för CykelVasan. Bansträckningen är i stort sett densamma som förra året. Inbjudan med information finns på hemsidan. I skrivande stund är det mindre än 3 månader till start.

Välkommen med din anmälan!

Thomas Laago
tävlingsledare

Etiketter: seedning cykelrallarn

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter